Pasjipis

Pasja literatura

Govorite po pasje?

govoritepopasje

Umetnost sporazumevanja med človekom in psom

 

Avtor: dr. Stanley Coren

 

Knjiga uči ljubitelje psov sporazumevanja s svojimi ljubljenci. Tisti, ki psov ne marajo, jih bodo z njeno pomočjo lažje razumeli, pomirila pa bo tudi tiste, ki se psov bojijo. Knjiga govori o tem, kako psi "govorijo" drug z drugim, kako razumejo sporočila, ki jim jih pošiljamo ljudje, in kako si lahko ljudje prevajamo tisto, kar nam skušajo psi sporočiti.


Format: 15,5 × 23 cm, 252 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

Kako razmišljajo psi

kakorazmisljajopsi

Razumevanje pasjega mišljenja

 

Avtor: dr. Stanley Coren

 

Prva knjiga v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov. Nudi tudi veliko napotkov za to, kako lahko razvijamo intelektualne sposobnosti psa in ga naučimo novih dejanj. V knjigi so poleg zanimivih podatkov in pripovedi o tem, kako psi razmišljajo in se obnašajo, opisane tudi številne pasje sposobnosti in značilnosti, ki jih do sedaj še nismo poznali ali pa zanje nismo niti slišali.

 

Format: 167 × 223 mm, 380 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

Testirajte svojega psa

testirajtesvojegapsa

Pasji IQ test. Je vaš pes prikrit genij?

 

Avtor: Rachel Federman

 

Intelektualne sposobnosti psa je možno meriti. Kako inteligenten je vaš pes, lahko ugotovite s pasjim IQ testom, ki vas bo še bolj povezal z vašim psom. Test vam bo pomagal odkriti, kaj morate še storiti za razvoj in intelektualni napredek vašega psa, poleg tega pa boste rezultat testa lahko primerjali z drugimi psi.

 

Format: 120 × 165 mm, 128 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

Vigo išče dom

Vigo-isce-dom

 

Avtorica: Alenka Klopčič

 

Življenjska zgodba izgubljenega psička Viga, ki je nazadnje le našel ne samo toplo zatočišče, ampak tudi svoj pravi dom, o katerem je sanjal. Prisrčna zgodba se bo zagotovo vtisnila v srce marsikaterega mladega bralca in odprla vrata prenekateremu zavrženemu kužku.

Cena: 13 EUR

 

Format: 197 × 259 mm, 32 strani, večbarvni tisk, trda vezava

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

Kaj vejo psi?

Kaj-vejo-psi

 

Avtor: dr. Stanley Coren

 

Šaljiva knjiga s šegavimi ilustracijami približuje ljubiteljem in lastnikom psov svet nenavadne pasje inteligence. Svetovno znan strokovnjak za pasjo psihologijo razkriva doslej neznana dejstva o sposobnostih psov, ki širijo miselno obzorje in prispevajo k še globljemu razumevanju zvestih človeških družabnikov.


Format: 120 × 165 mm, 144 strani, enobarvni tisk, trda vezava

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

101 pasji trik

101-pasji-trik-NASLOVNICA

Aktivnosti v več korakih, ki vas povezujejo s psom, ga zaposlijo in postavljajo pred preizkušnje

 

Avtor: Kyra Sundance in Chalcy

 

Največja knjiga vseh časov o trikih za pse, s fotografijami za vsak korak.

 

Knjiga svetovno znanih avtoric je postala v svetu velika uspešnica, s pomočjo katere lahko vsakega psa naučimo kar sto trikov in še enega za povrh. Knjiga, ki bo vsakega lastnika še bolj povezala z njegovim psom. Posebna odlika knjige so natančni in razumljivi opisi učnih korakov, opremljeni z več kot tisoč čudovitimi in nazornimi barvnimi fotografijami.


Format: 17,8 × 22,9 cm, 208 strani, večbarvni tisk, šivana in broširana vezava.

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

 

101 način za več aktivnosti z vašim psom!

Do_More_with_your_dog_cover

Naj vaš pes s pomočjo športnih iger, trikov, mentalnih izzivov, spretnosti, povezovalnih vaj postane superpes!

 

Avtor: Kyra Sundance

 

Vedno se je težko spraviti h gibanju in prekiniti ustaljene navade, vendar psi znajo poskrbeti, da se v dejavnostih, ki jih izvajamo z njimi, bolj zabavamo. Fotografije, ki jemljejo dih, in preprosti opisi vas bodo navdihnili za nove dogodivščine s svojim psom. Pri vsaki dejavnosti pa se pojavlja tudi razdelek »lotite se«, v katerem se boste naučili tistih veščin, s katerimi vam bo zares uspelo!

 

Knjiga popularne inštruktorice pasjih trikov, izumiteljice plesa s psom (Dog Dancing) in svetovno znane avtorice številnih uspešnih knjig (mdr. najpopularnejše knjige v Sloveniji 101 pasji trik) za za ljubitelje/skrbnike psov.


Format: 17,8 × 22,9 cm, 208 strani, večbarvni tisk, broširana vezava.

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

 

Pasja inteligenca

Naslovnica_pasja-inteligenca

Vodnik skozi misli, čustva in notranje doživljanje naših pasjih družabnikov

 

Avtor: dr. Stanley Coren

 

To je druga, prenovljena izdaja knjige svetovnoznanega avtorja, živalskega psihologa in pasjega vaditelja, pionirja pasje inteligence. V njej je skoraj vse, kar bi želeli vedeti o inteligenci psov. Ugotovitve, ki jih navaja knjiga, so rezultat najnovejših znanstvenih raziskav in lastnih opažanj dolgoletnega raziskovalca in ljubitelja psov.

 

Knjiga, ki bo pripomogla k še boljšemu razumevanju mišljenja, čustvovanja in doživljanja naših pasjih družabnikov. Pasja inteligenca ni le strokovni vodnik, ampak tudi duhovita pripoved, polna modrosti in dogodivščin, ter sploh prva knjiga na svetu o pasji inteligenci.

 

Format: 167 × 223 mm, 344 strani, enobarvni tisk, risbe in fotografije, trda vezava

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

Zdravilna masaža za pse

Zdravilna-masaza-za-pse-naslovnica

Preizkušen masažni program

 

Avtor: ddr. Michael W. Fox

 

Zdravilna masažna terapija dr. Michaela W. Foxa je v svetu priznana že več kot 25 let in je za naše pasje družabnike vsestransko koristna. Nauči se je lahko prav vsak lastnik psa, celo otrok. To je preizkušen masažni program, za katerega strokovnjaki trdijo, da je eden najboljših, če ne najboljši. Knjiga je opremljena s številnimi nazornimi risbami in fotografijami, ki zelo olajšajo vadbo masažnih prijemov in postopkov.

Knjižica je prijetnega, priročnega formata, saj je namenjena za to, da jo imamo vedno pri roki, ne glede na to, kje smo.

 

 

Format: 123 × 182 mm, 184 strani, enobarvni tisk, broširana vezava

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

Prva pomoč za pse

 

Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih
Priročnik za lastnike in skrbnike psov

 

Avtorica: Aleksandra Domanjko Petrič

 

Knjiga lastnikom in skrbnikom psom želi pomagati ob nesrečnih oz. bolezenskih dogodkih, ko se je treba hitro odzvati. Ponuja številne napotke za oskrbo poškodovanega oz. bolnega psa, kakor tudi preventivne ukrepe, da bi do nesreče oz. bolezni čim manjkrat prišlo. V knjigi sta predstavljeni tudi temeljna pasja anatomija in fiziologija. Lastnikom in skrbnikom psov pa bo prišel prav tudi seznam slovenskih veterinarskih klinik in ambulant.

 

 

Format: 120 × 180 cm, broširana vezava, večbarvni tisk

Cena 19,90 EUR

 

Knjigo lahko naročite tukaj >>>

 

 

© 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA | DEBORA
Avtorske pravice © 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.