Slovenska NAJMAČKA 2014

Glasujte za najbolj priljubljeno pasmo mačk!

V času od 1. januarja do 31. decembra 2014 poteka v organizaciji spletne strani www.psi-ha.si glasovanje za najbolj priljubljeno pasmo mačk na Slovenskem v letu 2014.

Gotovo vam je neka pasma mačk najbolj pri srcu. Vsak mesec bomo namreč razglasili Najmačko meseca, vsak mesec pa bomo izžrebali tudi glasovalca, ki bo prejel knjižno nagrado. Spremljajte obvestila na naši spletni strani www.psi-ha.si, saj bo letošnje glasovanje še bolj zanimivo.

Najmačka leta bo postala mačka tiste pasme, ki bo prejel največ glasov v celotnem času glasovanja. Rezultati posameznih (ali skupnih) mesečnih uvrstitev ne bodo vplivali na razglasitev končnega zmagovalca. Rezultati glasovanja bodo objavljeni na spletni strani www.psi-ha.si v prvi polovici januarja 2015. Izmed vseh glasovalcev bomo izžrebali pet glasovalcev, ki bodo prejeli lepe nagrade.

 

Navodilo za glasovanje:

 

Posamezen glasovalec lahko glasuje samo enkrat. Večkratno glasovanje iste osebe se ne upošteva. Lahko pa z enega računalnika glasuje več oseb (npr. vsi člani družine, sorodniki, znanci, kolegi, prijatelji idr.).

Glasujete tako, da v ponujenem izboru mačjih pasem izberete tisto pasmo, ki vam je najljubša. Če v ponujenem izboru ne najdete pasme, za katero bi se odločili, izberite drugo in jo vpišite v za to namenjeno okence. Glasujete lahko samo za eno pasmo. Če boste glasovali za pasmo iz ponujenega izbora in hkrati še za drugo pasmo, bomo upoštevali samo pasmo, ki jo boste izbrali iz ponujenega izbora.

Prosimo, da nam zaupate tudi svoje podatke, ki jih bomo potrebovali za žrebanje nagrad. (Zagotavljamo, da bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.)

Required *

  Refresh Captcha  
 
© 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA | DEBORA
Avtorske pravice © 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.